Nakon tri sezone hit predstava Scene Vidra u produkciji Teatromana bit će izvedena po 100. puta. Zanimljivo je da je većina izvedbi održana u Zagrebu, a tek manji broj na gostovanjima.

Ovaj tekst igran je na mnogim svjetskim pozornicama, a uz francusku i nizozemsku, hrvatska produkcija je jedna od najuspješnijih. Da je zagrebačka publika zavoljela predstavu potvrđuje puno gledalište, ali i brojne gledateljice koje su u predstavi uživale pet i više puta.

U nesvakidašnjoj formi dokumentarnog kazališta, kojeg s puno energije i strasti vrlo iskreno izvodi Roman Šušković-Stipanović, predstavljajući se kao voditelj, a ne kao glumac, predstava je pomogla  brojnim pojedincima i parovima da se prepoznaju u brojnim situacijama koje donosi veza žene i muškarca.

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, prije svega ima cilj zabaviti publiku, a poučavanje je tek nužna posljedica. Vjerujemo da je tijekom tri godine igranja predstava pomogla mnogim parovima da se pogledaju u oči i komentiraju svoju vezu barem u duhu predstave – šaleći se, a bilo je i onih koji su neke savjete shvatili ozbiljno i promijenili su svoje ponašanje prema partneru/partnerici na bolje. Moramo priznati, bilo je i nekoliko prekida nakon predstave, a i jedan burni tijekom predstave.

Predstava će i tijekom kazališne sezone 2015/16. biti  redovno na repertoaru Scene Vidra.

100. izvedba 9. listopada (petak) u 20h