PONOVNO U SCENI VIDRA!

Nakon više od stotinu i trideset izvedbi diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Austrije ne propustite u listopadu pogledati hit predstave Istina i Cinco i Marinko.

Istina, komedija Floriana Zellera s velikim uspjehom premijerno je izvedena 2011. godine istovremeno u Francuskoj i Njemačkoj, a kasnije i u Italiji, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Austriji i Češkoj, a 2014. u režiji Danka Ljuštine napokon i u Hrvatskoj. Radi se o urnebesnoj komediji situacije o dva pariška bračna para čiji su međusobni odnosi isprepleteni na toliko načina i s toliko duhovitih obrata da je kroz smijeh i suze skoro nemoguće sa sigurnošću ustvrditi što je u tim odnosima u stvari istina, a što laž. Zabavite se uz renomirane hrvatske glumce Milu Elegović iz Komedije, Hanu Hegedušić iz HNK u Varaždinu, Žanu Bumber iz HNK u Zadru, Vedrana Mlikotu iz Kerempuha i Damira Poljička, svima dobro poznate glumce ne samo s kazališnih dasaka nego i iz mnogih filmova i TV serija.

istina2

U četvrtak 8. i u subotu 10. listopada 2015. u Sceni Vidra.

Cinco i Marinko, nova i od samog autora Mate Matišića osuvremenjena urnebesna crnohumorna  nagrađivana komedija,  dobro je poznata našoj kazališnoj i filmskoj publici po dva vesela nesretnika bauštelca koji takvi ostaju unatoč svojim fantastičnom idejama i nevjerojatnim zgodama koje obilježavaju njihovu smješno žalosnu životnu kalvariju. Slikovito i s puno emocija igraju ih i jamče vrhunsku kazališnu zabavu prvak Drame HNK u Zagrebu Danko Ljuština i glumac Kerempuha Vedran Mlikota.

U četvrtak 1. i u nedjelju 4. listopada 2015. u Sceni Vidra.