• plakatmoja-baka-ima-decka-min

  Komedija “Baka ima dečka?!”
  Glume: Asim Ugljen i Miro Čabraja

  Predstava ‘Baka ima dečka?!’, donosi sat vremena vrhunske satire i necenzurirane zabave. Asim Ugljen i Miro Čabraja već su na probama istaknuli kako su kroz ove uloge istražili i vlastite granice. Naime, u ulogama prevaranta Tome i hohštaplera s jedne strane te niza humorno-perverznih gospođa (Ksenije, Mire i Matilde) u zreloj dobi s druge strane, ova predstava svakog tjera na preispitivanje – što zapravo tražimo u životu i od života. Namijenjena je prije svega odrasloj publici, parovima, užoj i široj obitelji, a ponajviše samcima koji i koje se pitaju ‘ima li ljubav više uopće smisla’? Kako se voli čak i nakon zrele dobi, u kakvom su odnosu požuda i korist, a u kakvom prevara i fatalnost, odgovorit će vam naši junaci. Nemojte ih propustiti!

  Asim Ugljen publici je poznat po brojnim kazališnim, televizijskim i filmskim ulogama. Glumi “Tomu” – zavodnika bez pokrića, kradljivca i emotivca koji upada u niz peripetija zbog svoje ambicije. On je prvi hrvatski žigolo kojeg ćete i voljeti i mrziti u isti tren.

  Miro Čabraja piše, režira i izvodi autorske predstave. Nakon 8 godina rada na predstavama za djecu, ovo je prva komedija isključivo za odraslu publiku. Kroz niz preciznih, izvođačkih bravura, donosi čitavu plejadu ženskih likova kao što su Ksenija, Mira i Matilda u kojima ruši stereotipe o dobi i dokazuje da su godine uistinu samo broj jer i žene imaju svoje potrebe. Zapleti u kojima će se junakinje naći natopljeni su homorom, kojim se Miro i proslavio te stekao 200 000 pratitelja na društvenim mrežama.

  Dramaturgiju potpisuje mlada nagrađivana dramaturginja, Dorotea Šušak, koja je istaknula kako upravo humorom najlakše možemo otvoriti niz pitanja koje zapravo tište društvo te je to jedan alat kojim se u kazalištu uvijek zanimljivo služiti da bi se prikazali skriveni dijelovi ličnosti. Nakon niza priznanja za predstavu “Studentica”, za rad na Hrvatskom radiju te u Mostaru, Dorotei je ovo novi zaokret u pisanju i rekla je da se publika itekako ima čemu veseliti u ovoj užarenoj priči.

  KUPI ULAZNICU >

   

   

 •  

  • moja-baka-ima-decka1-min
  • moja-baka-ima-decka-3-min
  • moja-baka-ima-decka-2-min
  • moja-baka-ima-decka-4-min
  • baka-min

   

  KUPI ULAZNICU >