• insta_zmm_zagreb_2024-min

  HIT KOMEDIJA ” ŽENA MOGA MUŽA ”
  ZAGREB / SCENA VIDRA / ČETVRTAK, 28.03. U 20:00 h
  CIJENA ULAZNICE : U PRETPRODAJI 12,00 EURA NA DAN PREDSTAVE 14,00 EURA
  PRODAJA ULAZNICA : WWW.MOJEKARTE.HR I BLAGAJNA SCENE VIDRA

  Zagreb  će ugostiti jedinstvenu komediju mentaliteta, autorsku predstavu Saše Pantića ”Žena moga muža” u kojem gledatelji prate zgode i nezgode jednog muža te njegove dvije žene .

  Na pozornici su glumci Marko Jovičić, Jelica Kovačević i Dragana Vujić a glazbena podloga djelo je sastava Djura i Mornari.

  I bez otkrivanja radnje, dovoljno je samo istaknuti zaplet svo troje glavnih likova koji žive u sreći, slozi i neznanju .

  Savršen brak sa dvije žene u isto vreme na relaciji Beograd – Tivat dok jednog dana prva supruga ne otkrije kako njezin suprug već godinama vodi dvostruki život, dapače ima drugu zakonitu suprugu. Dvije se žene najprije posvađaju, pršte dosjetke i na nacionalnoj osnovi, što publiku dovodi do suza no onda shvate da će ga pobijediti jedino ako se ujedine. Dvije se supruge udruže a kako se pritom proveo suprug, gledatelji će moći otkriti u Sceni Vidra  28.03.2024.

  Uz zaplet koji jamči smijeh do suza, dinamičnosti radnje pridonose i prepoznatljivi motivi mentaliteta glavnih likova pa će biti zanimljivo vidjeti kako će, prvenstveno žene premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja i vratiti njihovom gospodinu milo za drago.

  Tekst / Saša Pantić
  Režija /Aleksandar Lazić
  Glazba / Djura i mornari

  Igraju:
  Marko Jovićić / Rajo
  Jelica Kovačević / Gordana
  Dragana Vujić / Galja

  KUPI ULAZNICU >

   

 •  

  kontakt

   

   

   

   

 •  

  • insta_zmm_zagreb_2024-min
  • event_zmm_zagreb_2024-min
  • 600x350_zagreb