• sns_plakat-za-digital-2-min

  Glumac: Miro Čabraja
  Praizvedba: 26.05.2024.
  Producent: Leyo production j.d.o.o.
  Napomena o starosnom ograničenju gledatelja/ica: 18+

  Predstavljamo vam novu kazališnu predstavu etabliranog glumca i autora Mire Čabraje koji je srca publike već osvojio svojom predstavom “Baka ima dečka” te će se sada domaćoj publici predstaviti showom za kojeg će se tražiti karta više. Vrijeme je za “Spoj na slijepo”.

  Prvi takav u Hrvatskoj, kazališno-interaktivni show “Spoj na slijepo”, novi je autorski projekt već utabanog tandema kreativaca – Mire Čabraje & Doroteje Šušak. “Spoj na slijepo” donosi nešto više od sat vremena interakcije, zezancije i provokacije namijenjene mladima i još više onima koji se tako osjećaju.

  Očekuje vas predstavljanje devet najluđih nesretnika, zaluđenika i odmetnika stvarnosti koje uopće možete zamisliti. Svi se oni bore za isti cilj pronalaska svoje bolje ili gore polovice. Glasujte za njih, bodrite ih, kritizirajte i vodite na putu do srodne duše ili vječne samoće. A tko je pak deseti lik u slagalici? Dođite, otkrijte i zablistajte jer budućnost našeg protagonista ovisi o upravo o vama!

  Otići na spoj, nekada je značilo zavođenje i večeru uz svijeće, a danas znači razmjenu vatrica, bockanja, swipanja, snapanja i ostalih peripetija koje prethode prvom pogledu u oči. Kako se za suvremeni spoj na slijepo u showu pripremaju, kako na njega odlaze i kada se kući vraćaju bankarke, šalteruše, profesori, bauštelci, ljubitelji egzotičnih životinja, pjevači, mizantropi, filantropi, psihopati i influenceri, otkrit ćemo vam u ovom spoju ludila i jave. Ne dozvolite da dame i gospoda izvise i odazovite se njihovom pozivu na spoj!

  Budite dio najvećeg dating showa u Hrvatskoj: “Spoj na slijepo” propituje granice kazališnog medija te vas uvlači u prostore zabranjenog – Od klasike do trapa, od klika do opsesije, od celibata do fetiša pa sve ispočetka.

  Premijera “Spoja na slijepo” zakazana je za 26.05.2024. na sceni Vidra u Zagrebu. Požurite po svoje ulaznice!

  KUPI ULAZNICU >

   

   

 •  

  • sns_plakat-za-digital-2-min
  • spoj-na-slijepo_za-web-min

   

  KUPI ULAZNICU >