• bosanac_instagram_zagreb2_2024-min

  STAND UP COMEDY MADE IN BOSNIA BY HAZIM MUJČINOVIĆ

  02.05.  ZAGREB  SCENA VIDRA  U 20:00 H

  Cijena ulaznice 10,00 eura,na dan predstave 12,00 eura

  Ulaznice u prodaji : www.mojekarte.hr i na blagajni SCENE VIDRE

   

  Stand up komedija Made in Bosnia by Hazim Mujčinović specifičan je cjelovečernji show koji komičnim interpretacijama publiku vodi na put kroz vrijeme, geografiju, prostor, ekologiju, medije, zanimanja, umjetnost, filmsku industriju, te obrađuje neizostavne teme o ljubavi na bosanski način, sportskim komentatorima, nogometu, navijačima, djeci…

  On je htio, želio i postao – glumac, ali realnost življenja sve nas nagoni na dodatne poslove koji, u ovom slučaju, glumu čine unosnim poslom…

  Ovaj show već 10 godina živi na scenama i u klubovima u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini.

  U 90 minuta vrhunskog showa doživjet ćete najveseliju noć, u svakom smislu, a danima ćete u razgovorima ponavljati replike izgovorene na večeri stand up komedije.

  Izreka “Lijep k’o glumac”, u Hazimovom slučaju ne mora da znači, ustvari uopšte nema značenje. Danas svi svima glume, a Hazim je priznao da je porno glumac . Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznaćete ako dođete na nastup.

   

  KUPI ULAZNICU >

   

 •  

  kontakt

   

   

   

   

 •  

  • bosanac_instagram_zagreb2_2024-min
  • bosanac_event_zagreb2_2024-min